Demeter Richard – Felszolgáló:
Azért szeretem a vendéglátást, mert állandóan változik, fejlődik. Folyamatosan napra késznek kell lenni. Az állandó tanulás pedig plusz motivációval tölt el a szakmai és a magán életben is egyaránt.”

 

 

Berényi Ágnes – Felszolgáló, Barista:

“Bár a tanulmányaimat turisztika szakon végeztem –  és tudjuk, hogy a vendéglátással kéz a kézben járnak, inkább az utóbbi felé indult el érdeklődésem. Pontosabban 2017-ben, amikor Londonba csöppentem bele a vendéglátás rejtelmeibe. Az ott eltöltött 2 év alatt tanultam és fejlődtem, bízom abban, hogy az ott megszerzett tapasztalatokat itthon, az A2-ben is kamatoztatni tudom.”

 

 

 

 

Talmácsi Ádám – Házigazda, Társtulajdonos
„Mindig is nagy szerelem volt számomra a vendéglátás, a konyha és a vendégekkel való mindennapi kommunikáció. Hiszem azt, hogy a hiteles vendéglátás alapja a személyes kontaktusok kialakítása, élmény teremtés az egyének részére. Szakács mivoltomból adódóan a konyha mindig is közelebb állt hozzám, de célom volt, hogy részben – Tulajdonostársaimmal – saját vendéglátóegységet hozzak létre ahol a minőség találkozik a kereslettel, és a mennyiség nem megy az odafigyelés rovására. Az A2 számomra egy olyan „gyermek”, akin folyamatosan dolgozni kell, „nevelni”, alakítgatni, hogy otthonos hangulatot tudjunk nyújtani Vendégeinknek, őszintén, szerethetően. Történetünk hosszan fog íródni….:)„

Facebook
Instagram
Tripadvisor
Foursquare