Amit mi is olvasunk…

Amit mi is olvasunk…

2020.11.07.

A világhírű tonhal, aminek minden porcikája ehető: a Balfegó titkai

Létezik egy tonhal, amit a lehető legfenntarthatóbb módon halásznak és kizárólag rendelésre lehet kapni belőle…

2020.11.04.

Európa reakciója a járvány okozta munkaügyi válságra: minden ami hatással van a vendéglátóiparra is

Körbenéztünk Európában, hogy egyes országok hogyan reagáltak…

2020.08.21.

A tonic espresso naná, hogy skandináv találmány – Keserű+keserű = mégsem keserű

E.T… Espronik… Espressonic… Ígérjük, hogy a beceneveinél sokkal jobb maga a kávékoktél, amelynek népszerűsége előtt adózunk.

 

2020.06.09.

Pizzasütés otthon: Szabi, a pék válaszai olvasóinknak

A pizzasütő vas helyett lehet használni öntöttvas kerek szeletsütőt is?

2020.06.04.

Tudta, hogy egy magyar börtönben gyártott tésztákból még Angliába is jut?

Rengeteg előítélet, düh és félelem övezi az állami büntetés-végrehajtás által fogvatartottak megítélését…

2020.05.24.

Új áttörés a hazai vendéglátást érintő lazításokban

A Kormányinfó friss tájékoztatása szerint négy nap múlva, azaz május 18-a, hétfőtől…

 

2020.04.24.

„A helyzet cudar és fáj, de észnél vagyunk” – Szegedről jelentjük

„Nyitva lehetnénk, de a teljes zárlatot érezzük helyesnek – mondja Talmácsi Ádám, a brunch-étteremként ismert A2 Gastro Caffé…

 

2020.02.16.

Brunch tízparancsolat – avagy ezt kérnék a vendéglátósok a brunch-vendégektől

Az angol breakfast és lunch szó összeolvadásából alkotott brunch szó nem véletlenül honosodott meg…

2020.02.02.

A 2020-as La Liste kommentárja: 3 magyar étterem az 1000-es listán!

Melyek is – és kik alkotják idén a világ éttermeinek krémjét?

2020.02.01.

“Így legyen tökéletes a rizottód! Gianni mesél…

Gianni ma a rizsről, és az olaszok egyik kedvenc előételéről, a risotto-ról rántja le a leplet.

2019.10.12.

A séf, akinek állandó eposzi jelzője – és kiváló ételei – vannak, ráadásul hőségben is kiváló úticél.

A “legszebben tálaló magyar séf”

2019.07.04.

“Otthagytam a Michelin-csillagokat, visszatértem az emberek közé” – Interjú Luca Armellino séffel

A szardíniai születésű séf, Luca Armellino még csak 34 éves, de…

2019.06.03.

A gasztroforradalom után itt a „humanista gasztroforradalom”? Josep Roca törekvései

Josep középső gyerekként született a a spanyol Roca-fivérek sorába. Mindannyian a gasztronómia és vendéglátás…

2019.05.13.

Séfkoszt: Bejárta az internetet a szemetes tetején falatozó séf képe

Egy kép, ami bejárta az internetet. Michelin-csillagos étterem konyhájában, a kukán kuporogva…

2019.05.02.

Vegasban vétek kihagyni: A multimilliomos nyugdíjas gasztrofotói

Vegasban jártunk. Csak így, lazán. Semmi Las Vegas, semmi elcsépelt Bűnös Város. És szerettünk volna valamit csinálni, ami túlmutat…

2019.03.22.

“A krumpli egy igazi ribi” – Széll Tamás gasztroképzésén jártunk

Széll Tamás a workshopon ugyan ribancnak nevezte a burgonyát, de így is összetesszük a kezünket, hogy…

Facebook
Instagram
Tripadvisor
Foursquare