Rólunk

Rólunk

 

 

Kónya Gábor – Sous Chef :
„Abban a szerencsés helyzetben érzem magam, hogy a szakmám egyben a hobbim is. A munkámban törekszem mindig a legjobbra és igyekszem az otthonról jövő ízeket és odafigyelést újszerűen átadni a vendégeknek. Erre remek színteret ad az A2 Gastro Caffé.”

 

 

Kovács Lóránt – Barista, Felszolgáló:
„Nagyapám nyomdokaiba lépve én is ki szerettem volna magamat próbálni a
vendéglátásban. Bár tanulmányaimat más területen folytattam, mélyen legbelül
éreztem, hogy valamely módon bele fogok csöppenni. Hála az A2-nek ez sikerült is,
úgy érzem, egyből a sűrűjében vagyok.Egy olyan csapathoz kerültem, amely minden
elvárásomat felülmúlta, fiatalos lendületes, ugyanakkor egy elegáns, precíz,
vendégközpontú Team. A hely atmoszférája magával ragadt, az első pillanattól kezdve tudtam,
hogy szeretnék itt dolgozni. Itt ismerkedtem meg közelebbről a kávékészítés mesterségével,
mely téren ismereteim folyamatos fejlesztésével igyekszem a saját, és vendégeink javát szolgálni.
De hogy mi teszi azzá az A2-t, ami? Egyszerű a válasz, nem nem az itt dolgozó lelkes
fiatalok, nem is stílusosan berendezett üzlethelyiség, hanem a vendégeink, akik megtöltik élettel a helyet.”

 

 

 

Demeter Richard – Felszolgáló:
Azért szeretem a vendéglátást, mert állandóan változik, fejlődik. Folyamatosan napra késznek kell lenni. Az állandó tanulás pedig plusz motivációval tölt el a szakmai és a magán életben is egyaránt.”

 

 

 

Talmácsi Ádám – Házigazda, Társtulajdonos
„Mindig is nagy szerelem volt számomra a vendéglátás, a konyha és a vendégekkel való mindennapi kommunikáció. Hiszem azt, hogy a hiteles vendéglátás alapja a személyes kontaktusok kialakítása, élmény teremtés az egyének részére. Szakács mivoltomból adódóan a konyha mindig is közelebb állt hozzám, de célom volt, hogy részben – Tulajdonostársaimmal – saját vendéglátóegységet hozzak létre ahol a minőség találkozik a kereslettel, és a mennyiség nem megy az odafigyelés rovására. Az A2 számomra egy olyan „gyermek”, akin folyamatosan dolgozni kell, „nevelni”, alakítgatni, hogy otthonos hangulatot tudjunk nyújtani Vendégeinknek, őszintén, szerethetően. Történetünk hosszan fog íródni….:)„

Facebook
Instagram
Tripadvisor
Foursquare
Restaurant Guru