Amit mi is olvasunk…

Amit mi is olvasunk…

2019.07.04.

“Otthagytam a Michelin-csillagokat, visszatértem az emberek közé” – Interjú Luca Armellino séffel

A szardíniai születésű séf, Luca Armellino még csak 34 éves, de…

2019.06.03.

A gasztroforradalom után itt a „humanista gasztroforradalom”? Josep Roca törekvései

Josep középső gyerekként született a a spanyol Roca-fivérek sorába. Mindannyian a gasztronómia és vendéglátás…

2019.05.13.

Séfkoszt: Bejárta az internetet a szemetes tetején falatozó séf képe

Egy kép, ami bejárta az internetet. Michelin-csillagos étterem konyhájában, a kukán kuporogva…

2019.05.02.

Vegasban vétek kihagyni: A multimilliomos nyugdíjas gasztrofotói

Vegasban jártunk. Csak így, lazán. Semmi Las Vegas, semmi elcsépelt Bűnös Város. És szerettünk volna valamit csinálni, ami túlmutat…

2019.03.22.

“A krumpli egy igazi ribi” – Széll Tamás gasztroképzésén jártunk

Széll Tamás a workshopon ugyan ribancnak nevezte a burgonyát, de így is összetesszük a kezünket, hogy…

Facebook
Instagram
Tripadvisor
Foursquare
Restaurant Guru